Reiseruter

NOEN REISERUTER


Det er flere muligheter for å reise til Guanajuato, Mexico. Er man ute etter et kupp på flybillettene, må man belage seg på noen mellomlandinger. Man kan ikke fly direkte til Guanajuato med rutefly, men man kan reise direkte til Mexico City via flere storbyer i Europa eller via USA. Man kan enkelt fly innenlands i Mexico, her kan vi bistå om man vil fly fra en annen destinasjon hjem, feks Cancun, som har direktefly til Oslo. Anbefaler å booke til/fra Mexico City, da det er rimelig å fly til f.eks Cancun etc. via Mexico City (ca. 1time) og nesten alle reiser uansett går via denne byen for langflyvninger.


Mexico City og Guanajuato, Guanajuato ligger midt i landet (fem timer med buss til Guanajuato fra Mexico City), Mexico City er derfor et naturlig knutepunkt for å fly videre. Alternativt er det flotte busser å reise med, behagelige seter man kan legge godt tilbake og man får vann og frukt ved avgang. Egne tv-skjermer og en rolig reiseform som vi anser som trygg når man reiser på dag/ettermiddag. Og det koster nada...

MEXICO CITY, JUARES INTL. VIA AMSTERDAM

Det tar ca. 1,5 timer å fly til Amsterdam, Schiphol, dette er en stor og oversiktlig flyplass, og "enkel" å reise via. Beregn minimum 1 time til neste avgang.


Fra Schiphol til Mexico City er reisen ca. 11 timer, det varierer litt med tanke på vind og vær. Flyene er store og man får god service underveis, med egne tv-skjermer, matservering og egen lokasjon for litt påfyll underveis, Anbefaler nattflyvning tilbake, ev. også ned, da man fint kan sove store deler av veien. Oppgradere man billetten til enøkonomi + (ca. 1000,- per pers) får man litt mer plass og en ltt mindre avdeling i flyet ofte roligere avdeling (dette kan man gå tilbake å oppgradere etter at man har kjøpt billetten). 


OBS. Velg KLM hele veien og ikke Air France, med sistnevnte mellomlander man i Paris, som er en veldig kjip og kronglete mellomlanding.  

Ca. 7-8000 per pers

Leon-Guanajuato, Guanajuato Del Bajio via Mexico City og Amsterdam


Ønsker man å fly direkte til Leon-Guanajuato, som er nærmeste flyplass til Guanajuato, Guanajuato, kan man booke hele reisen via KLM. Søk på dager hos KLM, de har begynt å legge ut billetter for april 2020, og alt avhenger av hvor lenge man planlegger oppholdet. Ca. 10-12.000 per pers

Miami

Norwegian har ofte kupp til USA, om man vil reise via NY, Miami, Los Angeles eller Las Vegas. Søk hos Norwegian og book deretter med et annet flyselskap for å reise videre til Mexico, direkte til feks. Leon-Guanajuato eller Mexico City.


Vi har ikke reist med Norwegian selv, men jeg har hørt flere som sier at det er bra og man kan virkelig gjøre et kupp til/fra USA.

ca. 3-6000 per pers

Søkemotorer

Bruk gjerne Finn.no, ticket.no, momondo.no etc. for å søke etter rimelige flybilletter eller for å få en oversikt over ulike reiseruter. 


Som sagt kan man fly veldig billig, om man tar med seg noen mellomlamndinger på veien. 

CA. 10 - X 000per pers

G60, Grønland 60, 3045 Drammen

Kontakt oss via messenger på vår FB side

Phone: (+47) 913 79 503

Følg oss i sosiale medier


Alle våre kurs settes opp som arrangement på vår FaceBook side @vidalatina.no

© Copyright. All Rights Reserved.