OM OSS

OM OSSDansens magi ligger i dansernes forbindelse seg i mellom og måten de uttrykker seg gjennom musikken.

Juan kommer fra den nydelige byen Guanajuato i Mexico. Han ble født med latinske rytmer og musikkens historie i sine blodårer og hans farfar var en av byens musikere. De mest kjente rytmene fra Mexico er Cumbia og Banda, først fra 2000 har Salsa på linje (L.A style) sin opprinnelse med blant annet Vasquez brødrene i Mexico. Juan er en av danserne som har vært med på å utvikle Salsa på linje i Mexico, først i Guanajuato og deretter over 10 år som profesjonell danser og instruktør i Mexico City. Juan behersker flere ulike dansestiler som Salsa L.A, Salsa N.Y, Salsa Cubana, Salsa Casino, Cumbia, Kizomba og Bachata. Hans spesialitet og lidenskap de siste årene er Bachata, med en blanding av Bachata Dominicana og Bachata Moderna.


Juan drev sin egen danseskole i Mexico City, med nivå fra nybegynnere til avansert Salsa, Bachata og Kizomba. Han koreograferer klasser og show for elever og hadde sin egen dansegruppe Bachata PRO. Han organiserer workshops, sosiale dansekvelder og event. Han har deltatt i flere store Salsa Kongresser i Mexico både som

koreograf og profesjonell danser.


 

Lillann har sin opprinnelse fra Sportsdans fra hun var 4år gammel. Fra 2005 ble hun introdusert for Salsa i Sevilla (Spania), som ble hennes passion in life. Ved siden av å være instruktør ved ulike treningssentre i Drammen/Oslo, ble Lillann raskt en del av det norske Salsa miljøet. I perioden 2006-2009 danset hun hos Jazzy for SalsaKompaniet, der hun ble en del av hans dansegruppe Irache og startet opp salsa kurs i Drammen for SalsaKompaniet. Hun har danset i flere nasjonale og internasjonale Salsa Kongresser med og for SalsaKompaniet.


På grunn av hennes arbeidskarriere for Schibsted Media Group, flyttet hun til Mexico, hvor hun møtte Juan. Der danset hun i Bachata PRO samt underviste med Juan i ulike workshops.   


Juan har studert psykolgi ved universitet i Mexico City, og han ser på pardans som et sterkt sosialt uttrykk for kommunikasjon. Juan og Lillann deler sin lidenskap, der dansens magi ligger i dansernes forbindelse seg i mellom og måten de uttrykker seg gjennom musikken.


De har fått sitt første barn sammen, og kom i den anledning tilbake til Norge og Drammen. De tar med seg sin store lidenskap i livet og ønsker å dele dette med dere.


De vil ikke bare å lære bort danses trinn, men de ønsker å utvide det latinske miljøet i Drammen ved å arrangere sosiale dansekvelder, samarbeide med evet på Union Scene og bidra til arrangement i lokalmiljøet.


Velkommen til Vida Latina

G60, Grønland 60, 3045 Drammen

Kontakt oss via messenger på vår FB side

Phone: (+47) 913 79 503

Følg oss i sosiale medier


Alle våre kurs settes opp som arrangement på vår FaceBook side @vidalatina.no

© Copyright. All Rights Reserved.